Kategoriat
Yleinen

Led alasvalo viimeistelee remontoidun huoneen ilmeen

Kun remonttia ollaan juuri saamassa päätökseen ja seuraavaksi on tarkoitus miettiä kotiin uutta valaistusta, tarjoaa led alasvalot erittäin hyvän vaihtoehdon kodin valaisemiseen. Alasvalot eivät välttämättä ole vielä kovin tunnetut, mutta ne tarjoavat erittäin hyvän ja energiaa säästävän vaihtoehdon perinteisille valaisimille. Samalla ne toimivat sekä ulko- että sisäkäytössä, kaikissa mahdollisissa tiloissa. Mukaan lukien jopa kodin kosteat tilat.

Monikäyttöinen valaisin

Led alasvalo on erittäin monikäyttöinen ja hyvännäköinen yleisvalaisin kaikkiin kodin tiloihin, mukaan lukien märkätilat kuten kylpyhuoneet ja saunatilat. Kaiken lisäksi led alasvalo säästää perinteisiin valaisimiin verrattuna huomattavan paljon enemmän energiaa, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti myös uusiin ekotaloihin. Näin ollen voitkin helposti saada koko valaisimiin uponneen summan rahaa takaisin sähkölaskun pienentyessä vuosien varrella.

Osta laatua halvan hinnan sijasta

Hankintaa tehdessä kannattaa kiinnittää hinnan sijasta huomiota erityisesti valaisinten laatuun, sillä alasvalot eivät ole kovin suuria ledejä, jolloin niiden valaisuteholla on entistäkin enemmän merkitystä. Näin ollen halvimmat kiinakopiot eivät välttämättä aja asiaansa kovin hyvin. Suomen markkinoilla hinnat hiipivätkin suht samoissa sfääreissä, joten täälläkin hankinta kannattaa tehdä laatu edellä.

Muista himmennys

Led alasvaloihin saa halutessaan myös himmennyksen. Himmentävä virtalähde kuuluukin useimmilla verkkokaupoilla valaisimen hintaan. Sen avulla kun pystyy luomaan valaistukseen täysin uudenlaista tunnelmaa, joten kannattaa aina varmistaa, että oma alasvalo toimitetaan himmennyksen kanssa. Näin ollen sinulle jää mahdollisuus sen hyödyntämiseen, kun siltä tuntuu.

Värilämpötilansäätö luo tunnelmaa

Värilämpötilansäädön avulla voit muokata valaistusta oman mielesi mukaan – näin ollen voit vaihtaa esimerkiksi keittiön valaistuksen valkoi­sesta työvalosta lämpimään tunnelmavalaistukseen yhtä nappia painamalla. Myös esimerkiksi meikkaaminen kylpyhuoneessa onnistuu helpommin voimakkaassa luonnon valossa, kun taas illalla väsyneet silmät voivat kaivata hämyisämpää keltaista valoa.

Vastaa