Näin valitset oikean toimijan huoneistoremonttiin

Huoneistoremontin avulla voit toteuttaa unelmiesi kodin – sinä päätät haluatko remontoida koko asunnon uuteen uskoon, vai teetätkö tällä kertaa ainoastaan keittiöön, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen uuden ilmeen.

Tee kotiläksysi tarkkaan

Se mitä olitkaan uusimassa, on itseasiassa puhdas sivuseikka. Sen sijaan jokaisen remonttipalveluita ostavan ihmisen tulisi aina muistaa, ettei tyydy kehen tahansa toimijaan eikä päätöksiä voi tehdä perustuen pelkkään palvelun hintaan. Sen sijaan omat kotiläksyt tulisi aina tehdä huolella ja selvittää laajemmin kokemuksia kyseisestä firmasta. Huoneistoremontit kun voivat mennä pahasti metsään, jos tarvittavaa osaamista ei sitten löydykään. Epäilyttävien toimijoiden kanssa kun on lähes mahdotonta selvittää sotkuja tai työstää reklamaatioita enää jälkikäteen.

Hyvä toimija on läpinäkyvä

Hyvän remontointiyrityksen tunnistaa usein läpinäkyvyydestä – suostuuko yritys jakamaan tuntiseurantansa, miten tarkkaan he kertovat sinulle materiaalikustannuksista tai tiedätkö ylipäätään mistä heidän pyytämänsä urakkahinta muodostuu? Kun oikea toimija löytyy, saat nämäkin asiat helposti selville. He pitävät sinut myös ajantasalla niin remontin edistymisestä, kuin myös budjetista ja käytetyistä työtunneista. Hyvä remontoija myös kuuntelee asiakastaan ja mukailee tämän aikatauluja, pyrkien vähentämään remontin asumiselle aiheuttamat haitat minimiinsä.

Muista selvittää kokemukset ja takuut

Oman kokemukseni mukaan oikean toimijan valinnassa kannattaa nähdä hieman vaivaa. Kysellä suosituksia tutuilta, käydä läpi luotettavan näköisiä sivustoja netissä ja kaivaa lopulta kokemuksia parhaalta kuulostavista firmoista. Selvittäisin myös tarkkaan, millainen takuukäytäntö kyseisillä yrityksillä on käytössään. Sillä jos jokin menee vikaan, luotettava yritys ei poistu rinnaltasi vaan kantaa vastuunsa ja korjaa virheensä aina täysin maksutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *