Paljonko talon maalaus maksaa

Kuten kaikissa projekteissa, on hinta yksi kiinnostavimmista asioista kun edessä on talon maalaus. Tämä artikkeli avaa käsittelee omakotitalon maalauksen hintaa, niin tiedät vähän mihin olet ryhtymässä.

Talon maalaus ei ole halpaa

Ja se on fakta. Jos budjetti paukkuu ja lompakkoa alkaa ahdistaa, voi talon maalauksen hoitaa tietenkin itse – silloin se on varmasti halpaa, mutta todennäköisesti ei kovinkaan laadukasta ja pitkäikäistä.

Etenkin useampikerroksisen talon maalaaminen vie aikaa, kuluttaa materiaaleja, vaatii kunnon kaluston ammattivälineitä ja hyvä lopputulos vaatii asiantuntijuutta. Monet varmasti toivovat tähän päälle vielä aikataulussa pysymisen ja edes jokseenkin siistiksi taakse jäävän työmaan, eli hinta vain nousee nousemistaan.

Mutta kuinka paljon? Jatka lukemista, niin saat tietää!

Miten talon maalaus hinnoitellaan

Kuten kaikessa yritystoiminnassa, myös talon maalauksen hinnoittelu on tasapainottelua. Hinnan pitää olla yritykselle kattava, mutta myös kilpailukykyinen. Näistä syistä kutakuinkin kaikki maalausalan ammattilaiset käyttävät urakkahinnoittelua, mikä on selkeä myös asiakkaan kannalta.

Urakkahinnan laskenta aloitetaan kartoituksesta. Kartoituksen avulla ammattilainen pystyy kertomaan, missä kunnossa talon ulkopinnat ovat, mitkä maalit sopivat tämän talon maalaukseen parhaiten ja kuinka kauan talon maalaus tulee kestämään.

Vastuuntuntoinen ammattilainen tekee maalaustyöt itse, eikä käytä alihankkijoita. Tämä on iso luottamustekijä, mikä vaikuttaa tietenkin myös hintaan. Työstään ylpeä maalausyritys huolehtii myös jälkisiivouksesta, jolloin talon maalauksen hinnassa huomioidaan myös työmaan siivoamiseen liittyvät kustannukset.

Valitse ammattilainen talon maalaukseen

Talon maalauksen hinta kannattaa ajatella sijoituksena, eikä pelkkänä menoeränä. Kun annat ammattilaisen maalata talosi, voit olla varma että työn jälki on laadukasta, kestävää ja toimii samalla myös talon ulkopintoja suojaavana kerroksena.

Jäikö sinulle tästä artikkelista edelleen kysymys, että paljon talon maalaus maksaa? Ammattilainen osaa kertoa sinulle senkin! Kerroimme nyt lyhyesti mitkä kaikki vaikuttavat talon maalauksen hintaan, seuraavaksi voit lähteä kilpailuttamaan yrityksiä ja pyytämään juuri sinun urakkaasi mietittyjä tarjouksia. Onnea matkaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *