Kategoriat
Yleinen

Pellettitakka myydään valmiina kokonaisuutena

Pellettitakka myydään yleensä suoraan sekä asennuksen, että kaikkien muiden käyttöön vaadittavien osien kanssa. Näin ollen saat ammattimaiselta toimittajalta tilauksen mukana esimerkiksi käyttäjäystävällisen kevytpiipun toiveidesi mukaisessa värissä, jollei sellaista löydy kodistasi jo entuudestaan. Kun siis valitset osaavan toimijan, joka kertoo millaisen takan juuri sinä tarvitset ja asentaa sen oston jälkeen, ei sinun tarvitse enää murehtia kuin ulkonäöltään mieluisimman takan valinnasta. Mutta keneltä ja miksi pellettitakka sitten kannattaisi ostaa? Lue siitä lisää!

Edullisen pelletin avulla takaat parhaan hankinnan  

Pellettitakka myydään yleensä muuten valmiina pakettina, mutta useimmiten joudut kuitenkin hankkimaan pelletit erikseen. Tarpeidesi mukaiset ja yllättävän edulliset pellettisäkit saat useimmiten tilattua samalta takan toimittajalta, kunhan vain muistat lisätä ne samaan tilaukseen. Näin ollen pääset testaamaan ja käyttämään takkaa saman tien, kunhan se on saatu kuljetettua ja asennettua turvallisesti kotiisi paikoilleen. 

Edullinen valinta kodin lämmitykseen

Pelletti on hyvinkin ekologista ja edullista biopolttoainetta, jota käytetään esimerkiksi pellettitakkojen ja -kattiloiden lämmittämiseen. Juuri pelletti onkin se ydin ratkaisu, jonka ansiosta pellettitakan hankinta ylipäätään kannattaa – sen muuttumaton hinta on pysynyt viimeisen vuosikymmenen noin 5 sentissä / kWh. 

Korkea lämpöarvo ja automaattinen syöttö takaavat tasaisen lämpötilan

Näin ollen pelletin polton avulla voidaan luoda vuosittaisiin lämmityskustannuksiin jopa useiden satojen eurojen säästöjä. Pelletti kun on hinnaltaan kolmanneksen sähköä edullisempaa ja peräti puolet halvempaa kuin lämmityksessä perinteisesti käytetty öljy. Pelletin lämpöarvo taas kiirii energialtaan 4,75 kWh / kg, jonka ansiosta sen lämmityskyky on erittäin hyvä. Edullisen pelletin poltolla pystytäänkin takaamaan pitkä ja tasainen palaminen sekä korkea lämpöenergia, joka lämmittää tilan tehokkaasti. Lisäksi automaattisesti toimiva syöttöruuvi takaa sen, ettei pellettiä polteta kuin juuri sen verran, mitä haluttu lämpötila taakseen vaatii.

Valitse takka ammattilaiselta

Pellettitakkoja sekä polttimoissa poltettavaa pellettiä myydään tänä päivänä hyvinkin laajasti ympäri nettiä. Myös joidenkin rautakauppojen ja vastaavien palveluntarjoajien tarjonnasta voi ainakin pellettiä ostaa vapaasti. Edullinen biopolttoaine on kuitenkin pienin murhe oikeaa takkaa valitessa, sillä laadukkuus, kestävyys sekä käyttötarve tulisi hankintaa tehdessä nostaa etusijalle. 

Varmista takuu ja korkea laatu ennen ostoa

Myytäviä pellettitakkoja ei siis kannata ostaa keneltä tahansa, vaan hanki aina omasi asiantuntevalta myyjältä, joka osaa myös huoltaa ja asentaa takat oikeaoppisesti. Tällöin voit myös olla varma, että tarvittaessa takuu pelaa, etkä jää mahdollisesti toimimattoman takan kanssa tyhjän päälle. Samalla pystyt hyödyntämään myyjän osaamista oikean takan valinnassa, sillä esimerkiksi se, kuinka ison tai pienen pellettitakan tarvitset, on suuri merkitys kodin lämmityskustannusten kuriin saamiseksi.

Vastaa